Nuoret

VIIKKOTOIMINTA

Kokoonnumme viikoittain yhteen viettämään aikaa mukavan yhdessäolon, erilaisten aktiviteettien, hyvän ruoan, spontaanin ja pähkähullun kreiseilyn merkeissä jne. Käytämme yhteisissä kokoontumissa toki aikaa myös elämän tärkeiden asioiden pohdiskeluun, Raamatun Sanan tutkiskeluun, rukoukseen ja henkilökohtaiseen hartauselämään.

Muistetaan kaikessa toiminnassa pitää huolta hygieniasta ja mahdollisuuksien mukaan huomioida turvavälit. Tule mukaan toimintaan vain terveenä ja oireettomana!

Viikkotoiminta

KiKe eli Kiva Keskiviikko kirkolla klo 17-19. Rentoa yhdessäoloa, Raamattua ja rukousta.

Nuortenilta elikkäs nuorten oma ilta joka torstai kirkolla klo 18-21. (Ovet sulkeutuu viim. klo 22).

Sunnuntaisin seurakunta viettää messua klo 10 ja klo 12 Launeen kirkolla. Hopi hopi messuun, siellä nähdään! Messua voit seurata myös Launeen seurakunnan Facebook-sivulla.

Kaikesta muusta säännöllisestä ja epäsäännöllisestä viikkotoiminnasta ilmoittelemme täällä ja somessa (Instagramissa @launeensrknuoret). Ota haltuun!

LEIRIT

Leirit ovat perinteisesti koonneet väkemme kasaan tasaisin väliajoin. Leirien tunnelma on ainutlaatuinen ja leireillä tapahtuu ne jutut joita sitten muistellaan jälkikäteen ilolla. Leireilemme 5-6 kertaa vuodessa.

 LEIRIT 2020:

REPEAT eli jatkis isosille 7.-9.8. ja rippikoululaisille 8.-9.8.

SYYSLEIRI 4.-6.9 Heinäsaaressa

LOKALEIRI 16.-18.10 Heinäsaaressa

KUUKAUDEN KÄMPPI 4.-5.12.

Seuraavan leirin ilmoittautumiseen pääset etusivulta löytyvän linkin kautta. Nähdään leirillä!

RETKET

Retki Maata Näkyvissä -festareille 13.-15.11.2020. Laita ajankohta kalenteriin, lisätietoa Maata Näkyvissä -retkestä tippuu syksyn mittaan!

https://www.maatanakyvissa.fi/

LEIRIKORTTI

Leirejä ja retkiä varten voit ladata leirikortin tästä.

leirikortti-2020