Riparit

SIIKANIEMI 1

Kesä on kohta täällä! Kevään tapaamiset jäivät nyt välistä, mutta leirille lähdetään alkuperäisen suunnitelman mukaan 17.-25.6. Ihan kohta!

Konfirmaatio kuitenkin siirtyy alkuperäisestä, joten Siikaniemi 1 konfirmaatio on lauantaina 15.8. klo 10 Liipolan seurakuntakeskuksessa.

Koska kevään tapaamiset eivät järjestyneet, tehdään niiden sijasta muutama etätehtävä. Tee tehtävät ennen leiriä. Jumalanpalvelustehtävän voit tehdä vielä leirin jälkeen. Tiputimme listasta raamattutehtävän (Markuksen evankeliumi), sitä ehdimme lukea leirilläkin!

Lisäksi tapaamme 3.6. klo 16 riparilaisten ja klo 18 huoltajien kanssa Liipolan seurakuntakeskuksessa. Tällöin tutustumme toisiimme ja valmistaudumme leiriin.

Ohjaajien yhteystiedot löytyvät sivun lopusta. Voit palauttaa tehtävät sähköpostilla tai Whatsapissa. Myös kaikissa kysymyksissä ja muissa asioissa voit rohkeasti olla yhteyksissä!

JUMALANPALVELUKSET 

Osallistu jumalanpalvelukseen. Launeen kirkon jumalanpalvelukset striimataan Facebookin kautta. Voit katsoa niitä, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia. Jumalanpalveluslivet lähetetään joka sunnuntai klo 10, mutta niistä jää tallenne katsottavaksi myös myöhemmin. Jumalanpalvelukset löytyvät Launeen seurakunta facebooksivulta, kun klikkaat kohtaa videot. Tässä on niihin suora linkki: https://www.facebook.com/launeenseurakunta/videos/  

Vastaa näihin kysymyksiin ja lähetä vastaus sähköpostilla tai whatsappissa Riitalle.  

  1. Kerro, minkä jumalanpalveluksen katsoit (päivämäärä). Mikä oli sunnuntain nimi? Kuinka monta kynttilää näit alttarilla? Minkä värisiä tekstiilejä kirkossa näkyi?
  2. Minkälaisten asioiden puolesta jumalanpalveluksessa rukoiltiin?  
  3. Mistä saarnassa puhuttiin?  
  4. Tapahtuiko jumalanpalveluksessa jotain, mitä et ymmärtänyt tai jotain, jonka kohdalla ihmettelit, miksi näin tehtiin?

 

TUTUSTUMINEN

Täytä ystäväkirjan sivu. Lähetä täytetty sivu Jesselle, niin saat paluupostissa koko ryhmän ystäväkirjasivut. Kirjoita siis sellaisia asioita, mitä voisit kertoa toisille ripariryhmän tapaamisessa. Liitä mukaan kuva itsestäsi! Jos haluat, voit tehdä itsestäsi myös videon ja liittää sen osaksi vastaustasi.

YSTÄVÄKIRJA

Kuva:

Nimi:

Syntymäpaikka:

Sisarukset:

Asuinpaikka:

Harrastukset:

Lemmikit:

Lempiruoka:

Lempisarja/elokuva:

Lempiaine koulussa:

Vihaan:

Rakastan:

Haaveilen:

Minulle on tärkeää:

Mottoni:

Terveiseni vain riparin ohjaajille:

 

Tutustu seurakunnan nuortentoimintaan seuraamalla meitä Instagramissa @launeensrknuoret

 

KORVAAVA TEHTÄVÄ heille, jotka eivät osallistuneet Kirkko tutuksi -tapaamiseen 18.2.2020.

Katso alla oleva video. Lähetä vastauksesi Jesselle.

https://www.youtube.com/watch?v=1W8q5_c1Vug

SIIKANIEMI 1 OHJAAJAT

 

Riitta Särkiö

riitta.sarkio@evl.fi

044 719 1493

 

Jesse Hartikainen

jesse.hartikainen@evl.fi

044 719 1499